مقاله علت ناکامی وب نویسان ایرانی
توجه : این مقاله برای اولین بار توسط کیانوش صمدیان در سایت آی تی آموز به انتشار در آمد ، اکنون به وبلاگ صمدستان انتقال یافته است.
یکی از اشتباهات وب نویسان ایرانی تقلید ایده دیگران است. بعنوان مثال اگر کسی در زمینه گرافیک و ابزار کد نویسی در اینترنت محبوب شود ، همه وب نویسان در این فکرند که همانند آنها وبی در زمینه گرافیک و ابزار کدنویسی بزنند که این امر موجب میشود که نتوانند خودشان را در چند سال بعدی نیز در جامعه اینترنت محک بزنند و از ساخت و طراحی وب سرد میشوند و دیگر این راه را ادامه نمیدهند و یا اگر هم ادامه بدهند با یک ایده دیگر کارشان را شروع میکنند.
2 ) طراحی وب نه چندان کامل !!!
وب نویسان ایرانی یک وب سایت یا وبلاگ را بطور کامل نمیتوانند مدیریت کنند ، همیشه یک جا از کارشان میلنگد.
یک وب کامل باید از عنوان وب گرفته تا نوع بهینه سازی آن بطور کامل و با رعایت قوانین آن انجام شود تا یک وب عالی ، بدون هیچ مشکلی از قبیل ایندکس شدن مطالب و ... نداشته باشد.
3 ) کپی برداری محتوا ها
وب نویسان ایرانی با کپی برداری از مطالب سایر وب سایت ها و وبلاگ ها فکر میکنند که در بهبود رتبه و افزایش بازدید وب خود کار کرده اند و پس از چندین روز بازدید زیادی از سراسر اینترنت خواهد داشت که اینگونه نیست !!! اگر مطالب وب شما برای بازدید کننده تکراری باشد و یا بازدید کننده بفهمد که از وب های مختلف کپی برداری میشود دیگر آخرین بازدیدش از وب شما خواهد بود.
4 ) قالب های تکراری و آدرس های مشابه
وب نویسان ایرانی همیشه از قالب های تکراری برای ارسال محتوا و همچنین از آدرس های مشابه زیادی استفاده میکنند. بعنوان مثال بیش از هزاران سایت آخر آدرس خود کلمه graph رو دارند که این خود نوعی کپی اسم میشود. انتخاب آدرس سایت به مطالب آموزشی سئو مربوط میشود که در مطالب آموزشی سئو در آموزش های آینده در وبلاگ صمدستان (آی تی آموز جدید) قرار خواهد گرفت.
وب نویسان ایرانی همیشه از قالب های تکراری و آدرس های مشابه هم استفاده میکنند. قالب های تکراری که حدود 95 درصد افراد و آدرس های مشابه حدود 30 درصد وب نویسان ایرانی رو تشکیل میدهند.
5 ) نداشتن تجربه کافی
وب نویسان ایرانی بیش ار 90 درصدشان از داشتن تجربه دریغ اند ، که این خود رتبه ای بسیار وحشتناک برای وب نویسان ایرانی میباشد. داشتن تجربه و ایده های جالب و نوین میتواند در سریعترین زمان ممکن شما را به یک فرد مشهور در اینترنت بوجود آورد. تجربه همیشه حرف اول را میزند.
بیشتر وب نویسان ایرانی را افراد 12 الی 17 ساله که نوجوان محسوب میشود طراحی کرده و تنها دلیل شکست آنها میتواند سن آنها شود. درس ، مشغله کاری دوران نوجوانی و جوانی ، رفتن به کلاس های آموزشی و باشگاه ، روابط دوستی با افراد و رفت و آمد های فامیلی و همچنین رفتن به مهمانی و ... باعث میشود که کم کم هم از جامعه اینترنت دور شود و اگر هم دور نشود دیگر چیره دل میشود و وب نویسی را پس از چندین سال به کنار میگذارند.
6 ) بی صبر بودن
وب نویسان ایرانی پس از افتتاح چندین روز وب خود قصد دارند که در همین 3 یا 4 روزی که وب خود را افتتاح کردند در جامعه اینترنت محبوب شوند که این کاملا امری اشتباه و طرز فکری نادرست میباشد. وب مانند انسان است ، هر سال 1 عدد به عمرش اضافه میشود ، اگر به خودتان دقت کنید در 1 سالگی خود شما به سختی میتوانستید زبان باز کنید و راه بروید ، وب هم درست به شکل انسان است. چند سال باید مراقب و نگهداری شود تا بتواند در جامعه اینترنت محبوب شود.
از انسان مراقبت و نگهداری میشود تا از آسیب های داخلی و خارجی در امان باشد ، از وب هم باید مراقبت و نگهداری شود تا از آسیب های داخلی و خارجی در امان باشد. میبینید که هر دو به یک شکل هستند و هیچ تفاوتی ندارند ، پس دقت کنید که باید چند سال صبر کنید تا بتوانید در اینترنت با وب خود محبوب شوید.
7 ) کنجکاو بودن
وب نویسان ایرانی بیش از 90 درصد آنها کنجکاو هستند ، بطوریکه پس از شروع یک وب با ایده ای جدید نیز دوست دارند یک وب دیگر نیز طراحی کنند. طراحی وب کار ساده ای است ولی مدیریت کردن آنها بسیار دشوار است. اگر این جمله را با دقت بخوانید و چندین دقیقه به این جمله فکر کنید میتوانید مطالب زیادی را از این جمله درک کنید.
کنجکاو بودن برای انجام کارهای مختلف کار درستی است اما در این زمینه بنظر من کاری بی ربط و ناپسند میباشد.
8 ) زیاد بودن وب نویسان ایرانی
یکی دیگر از اشتباهات وب نویسان ایرانی ، که جلوی پیشرفت وب های دیگر و بزرگ را که نیز میگیرند ساخت وب های اضافی و همچنین رها کردن وب در نیمه های راه است. اگر شما یک کلمه Download Soft را در گوگل جستجو کنید اگر زیاد وب خارجی یافت کنید 100 عدد ( بعنوان مثال این عدد را گفته ایم ) میباشد و اگر کلمه دانلود نرم افزار را که به زبان فارسی میباشد در گوگل جستجو کنید بیش از 10 هزار وب مختلف را مشاهده خواهید کرد. خب این ها همگی راه خود را برای رسیدن به جایگاه های بالا سخت تر و سخت تر میکنند که ما به زبان خودمان به این نوع افراد میگوییم بیکار .
خب شما عزیزان با توجه به این نکاتی که ما ارائه داده ایم میتوانید دلایل ناکام بودن وب نویسان ایرانی را بدانید اما بنظر خودم تنها وب نویسی موفق است که " راه آمده را بر نمیگردد " ، هر کسی هر نوع وبی را مدیریت کند ( بعنوان مثال 6 سال کامل ) همیشه پیروز و سربلند خواهد شد.
به امید روزی که وب نویسان ایرانی ، بهترین وب نویسان دنیا بشوند :دی
دوستان نظرات و سوالات خودتون رو از طریق نظرات به ما اعلام فرمایید.
لینک منبع و پست : http://samadestan.blog.ir/post/145
مقاله علت ناکامی وب نویسان ایرانی